SLA DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 21:06 Order took almost 2 hours to be delivered and the lettuce was unwashed; it had dirt all over it.
6 jun 2024 om 6:19 Goed, eerlijk en gewoon heel erg lekker eten zoals we gewend zijn van SLA. Ook nog lekker snel bezorgd. Perfect
1 jun 2024 om 20:23 Ik heb al vaker hier besteld en dat was altijd lekker. Dit keer ronduit vies. De zoete aardappel was niet gaar, veel stukken broccoli ook niet en de falafel balletjes waren veel te zout en ook niet echt smakelijk. De soep was prima.
29 mei 2024 om 21:12 Was een prima broodje maar veel te duur voor wat je krijgt. Er zaten 5 stukjes kip op en het brood was tamelijk droog. Jammer had er meer van verwacht.
28 mei 2024 om 16:26 Totaal niet wat ik besteld heb, had edamame bonen zat er doperwten in de plaats terwijl ik hiervoor heb extra heb betaald, de bulgur staat dat het warm wordt geserveerd was gewoon koud. Totaal niet het geld waard 20 euro betaald voor zo een weinig
21 mei 2024 om 20:09 Vers en snel bezorgd. Niet per se mijn smaak (wel die van m'n partner gelukkig) maar goede kwaliteit voor de prijs als je van bowls en maaltijdsalades houdt.
16 mei 2024 om 6:25 Lekker en gezond.
13 mei 2024 om 9:08 Kindergerecht vonden ze zo vies dat we pasta moesten maken, na een uur wachten. Ene gerecht veel te pittig, andere te flauw. Heel duur in verhouding tot kwaliteit, te weinig, iedereen had nog honger en heel vies nepgehakt.
12 mei 2024 om 20:30 Smaakte goed maar de extra's waar ik voor betaald had zaten er niet bij.
10 mei 2024 om 11:25 Mijn wrap werd met vegan kip geleverd ipv echte kip. Met een briefje, excuses we hadden geen tijd. Dus hebben ze er kip in een bakje naast gedaan. De wrap was gescheurd. Ook veranderde de bezorgtijd steeds, er kwam steeds 10 minuten extra bij op.
2 mei 2024 om 19:46 Helaas werd onze bestelling met “echte” kip geleverd terwijl we vegan kip hadden besteld
29 apr 2024 om 20:41 Lekkere salades!