SLA DEN HAAG

SLA DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 22:02 Heerlijke salades! Bezorging had iets sneller gemogen.
30 jun 2022 om 9:49 Eten was prima, helaas hadden ze (weer) het bestelde drankje niet op voorraad, daarnaast was de bezorgtijd veel te laat.
26 jun 2022 om 22:22 Afgrijselijke bestelling. dit kan niet de juiste order voor mij kunnen zijn geweest. ik heb geprobeerd contact op te nemen met het restaurant maar heb niks terug gehoord.
23 jun 2022 om 19:55 Heerlijke salade
12 jun 2022 om 21:50 Heel erg lekkere caesar salad! Bezorger ook vriendelijk, maar de bezorging was wel 20 min later dan de aangegeven tijd (terwijl ik bijna één uur van tevoren bestelde).
9 jun 2022 om 6:52 Coming back for more! Echt lekker, heerlijk op smaak en lekkere sausjes. En stiekem bomvol gezond. Snel bezorgd op een woensdag (20 min plus reistijd)
20 mei 2022 om 22:50 Prima
17 mei 2022 om 8:14 Goedgevulde salades - bezorger was ruim 45 min te laat (18:45 in plaats van 18:00, terwijl ik de bestelling aan het begin van de middag had geplaatst).
8 mei 2022 om 17:24 Veel later bezorgd. Een halve avocado besteld en 3 plakjes gekregen.
28 apr 2022 om 18:52 Prima
18 apr 2022 om 15:41 Er zat een stuk vlijmscherp glas in mijn salade! Ik ontdekte het toen het in mijn mond zat. Gelukkig heb ik mij er niet aan opengehaald. Ik heb gelijk SLA Den Haag gebeld en wacht nu op compensatie. Ik bestel hier nooit meer!