SLA DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 21:22 Linzensoep en hummus waren super lekker. Bezorging binnen de aangegeven tijd.
16 jan 2023 om 15:53 Heerlijk gegeten. Ik had voor het eerst besteld, Green proteïn, bij verrast!! Zeker voor herhaling vatbaar.
22 dec 2022 om 8:37 Kwaliteit viel tegen. Bezorging was veel later dan gecommuniceerd.
17 dec 2022 om 9:37 De kwaliteit is echt niet meer in de producten. Ze hadden geen soep, dus ik moest andere soep accepteren, want geld kreeg ik niet terug. Ik hield van deze restaurant maar het is nu prijzig voor de kwaliteit en kwantiteit die je krijgt, helaas :(
9 dec 2022 om 17:03 You can buy a salad from albert heijn is better than buying salad cost 14 euros it’s not worth
8 dec 2022 om 8:55 Heel lekker eten.
7 dec 2022 om 10:56 En opnieuw heerlijk eten en vlotte bezorging! Wij zij fan!
28 nov 2022 om 20:45 Wat een heerlijk eten!! Echt een topper: smakelijk, gezond en met aandacht bereid. En dan ook nog door een lieve bezorger afgeleverd.
25 nov 2022 om 14:17 Goede vullende salade. Bezorging was exact op tijd.
16 nov 2022 om 18:12 Winter special is top! Vult enorm! Broodje waren ze helaas vergeten, maar aan de reacties hieronder te lezen, gebeurt dat wel vaker, helaas!
14 nov 2022 om 23:48 Nieuwe winter special is echt heel lekker
10 nov 2022 om 20:26 Soep was niet lekker, smaak was bitter. Extra betaald voor een broodje die ze zijn vergeten. Had ook een extra portie bloemkool besteld, dit was een hele trieste portie. Alleen maar brokjes bloemkeel. Unfortunately I do not recommend.